Siirry sisältöön

Iloa ja valoa keittiöön – Muumien matkassa

Tuorekartano Oy ja Moomin Characters Oy Ltd ovat vuonna 2021 solmineet lisenssisopimuksen Muumihahmojen käytöstä perunoiden markkinoinnissa.  Sopimus on ensimmäinen maailmassa perunatuotteita pakkaavan yrityksen kanssa ja se käsittää yhteensä kymmenen lisenssiä.

Muumit ja perunat ovat suomalaisille rakkaita kansallisaarteita

Suomalainen ruokaperuna on puhdasta, terveellistä ja ekologista ruokaa. Tuorekartano haluaakin sopimuksen myötä nostaa suomalaisen perunan arvoa ja kiinnostavuutta kuluttajakunnassa sekä tukea ja innoittaa suomalaisia perunanviljelijöitä työssään nyt ja tulevaisuudessa.

Muumi-perunoiden jakelijana toimii Kesko Oyj. Yhteisenä tavoitteenamme on lisätä puhtaan ja terveellisen kotimaisen ruokaperunan kulutusta Suomessa.

Muumi-perunat tulevat olemaan saatavilla K-Marketeissa, K-Supermarketeissa ja K-Citymarketeissa ympäri Suomen.

Innostu kokkaamaan Muumi-perunoilla!

Muumi-perunoita löytyy kaupoista montaa eri lajiketta, joista saat kokkailtua vaikka mitä herkullista! Peruna on hyvin monipuolinen ja edullinen raaka-aine, joka sopii erilaisiin ruokiin loistavasti. Vinkkejä ja ideoita ruoanlaittoon saat maukkaista perunaresepteistämme.

Muumi-perunat ilahduttavat ihan kaikkia – aikuiset rakastavat Muumeja yhtä paljon kuin lapsetkin. Värikkäät paketit sopivat siis joka keittiöön. Muumi-perunat myös helposti innostavat lapsia kokeilemaan ruoanlaittoa. Tärkeitä taitoja kannattaa harjoitella jo nuorena!

Mitä enemmän syömme suomalaista perunaa, sitä suuremman ympäristöteon yhdessä teemme

Suomalainen peruna on täysin omavaraisesti tuotettua ja laadukasta lähiruokaa. Lyhyet kuljetusmatkat pellolta kauppaan tekevät perunasta erittäin ekologisen valinnan. Perunan hiilijalanjälki on pieni, eikä sen tuottamiseen kulu paljoa vettä.

Tuorekartano panostaa myös pakkausmateriaalien ympäristöystävällisyyteen – vuoden 2021 aikana yritys vähensi muovin määrää pakkauksissaan jopa 25 %:lla! Luku vastaa reilusti yli neljää miljoonaa muovikassia. Tuorekartano on myös kehittänyt jo täysin muovittomia perunapakkauksia.

Tee ekologinen valinta ja tuo iloa keittiöön – Muumi-perunat löydät nyt K-kaupoista!

Tuorekartano Oy on suomalainen yksityisesti omistettu yritys, joka käsittelee noin 20 miljoonaa kiloa suomalaista ruokaperunaa vuodessa.  Tuorekartano Oy yhdistää viljelijän ja kuluttajan tavalla, joka edistää kotimaista viljelyä ja tuo tuoreutta, terveyttä, helppoutta ja makuelämyksiä suomalaiseen ruokapöytään.

Lisätietoja antavat

Toimitusjohtaja Kari Kastari, puhelin 0400 634 275 / kari.kastari@tuotekartano.fi

 

Tuorekartano Oy     
Laatuväylä 20
23800 Laitila

R B LICENSING AB,
An exclusive agent for MOOMIN CHARACTERS OY LTD,
Rosenlundsgatan 31,
118 63 Stockholm, Sweden