palaute@tuorekartano.fi 02 858 3305

KAUPPIAS, OTA SUOMALAINEN PERUNA VALIKOIMAASI

Tuorekartano toimii lähellä Suomen parhaita juuresten ja vihannesten tuotantoalueita, koko Suomi markkina-alueenamme. Valikoimme tarkoin sopimusviljelijämme taataksemme tuotteidemme laadun ja saatavuuden – kaikki sopimusviljelijämme ovat auditoitu joko Kotimaiset kasvikset –tai IP-perussertifioinnin mukaisesti.

Perunatukkurina olemme yksi Suomen suurimpia. Sitoudumme laatupolitiikkamme mukaiseen työskentelyyn ja odotamme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Suomalainen peruna ja sen korkea laatu ovat yhteinen asia ja arvokas menestystekijä, jolla varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden toimintaamme.

Tuotteitamme saa sekä irtotavarana että valmiiksi lajiteltuina ja pakattuina. Toimitamme tilauksenne joustavasti ja luotettavasti. Tutustu tuotteisiimme täällä.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiinne tuotteistamme, saatavuudesta tai toiminnastamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja yrityksestämme. Kaikkiin yhteistyötä, toimintaamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiin saat vastauksen soittamalla Kari Kastarille, puh. 0400 634 275 tai ottamalla yhteyttä täältä.

PYRIMME PARHAASEEN TULOKSEEN

Maukas suomalainen peruna ja pyrkimys parhaaseen tulokseen ovat tärkeimmät arvomme. Huomioimme kaikissa toimissamme kuluttajan ja kotimaisen viljelijän edun huolehtimalla tuotteiden laadusta ja ympäristöstä. Osaava henkilökuntamme käsittelee noin 17 miljoonaa kiloa perunaa vuodessa. Kaikki työprosessimme on määritelty laatujärjestelmässämme ja koko henkilökuntamme on sitoutunut jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Turvallinen suomalainen peruna

Elintarviketurvallisuus on huomioitu tuotannossa ja tuotantoprosesseissa. Tuotantotilojen ja perunavarastojen lämpötilaa, tuuletusta, valaistusta ja ilman puhtautta valvotaan jatkuvasti.