Siirry sisältöön

Kaupalle

Tuorekartano toimii lähellä Suomen parhaita juuresten ja vihannesten tuotantoalueita, markkina-alueenamme koko Suomi. Valikoimme tarkoin sopimusviljelijämme taataksemme tuotteidemme laadun ja saatavuuden. Kaikki sopimusviljelijämme auditoidaan joko Kotimaiset kasvikset ‑sertifioinnin, IP Kasvikset Perussertifioinnin tai IP SIGILL -sertifioinnin mukaisesti.

Perunatukkurina olemme yksi Suomen suurimpia. Sitoudumme laatupolitiikkamme mukaiseen työskentelyyn ja odotamme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Suomalainen peruna ja sen korkea laatu ovat yhteinen asia ja arvokas menestystekijä, jolla varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden toimintaamme.

Tutkittu ja turvallinen peruna

Elintarviketurvallisuus on huomioitu tuotannossa ja tuotantoprosesseissa. Tuotantotilojen ja perunavarastojen lämpötilaa, tuuletusta, valaistusta ja ilman puhtautta valvotaan jatkuvasti.

Tuorekartanon peruna on aina turvallinen valinta.

Tuotteitamme saa sekä irtotavarana että valmiiksi lajiteltuina ja pakattuina. Toimitamme tilauksenne joustavasti ja luotettavasti. Tutustu tuotteisiimme!

Tuorekartano on auditoitu perunapakkaamo ja meillä on siitä asianmukainen ja voimassa oleva sertifikaatti.

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja yrityksestämme. Kaikkiin yhteistyötä, toimintaamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiin saat vastauksen soittamalla Kari Kastarille, puh. 0400 634 275 tai ottamalla yhteyttä täältä.