Siirry sisältöön

Tule yhdessä kehittämään suomalaista perunaa huippubrändiksi.

Nykyinen suuntauksemme tähtää erikoislajikkeiden viljelyyn. Niiden kysyntä takaa meille kaikille reilun toimeentulon, viljelijät mukaan lukien.

Toimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti uusia luotettavia sopimusviljelijöitä. Talviperunan hankimme laajasti ympäri Suomen, erityisalueena Pohjanmaa. Varhaisperuna tulee ensin Turun saaristosta, josta siirrytään Laitilan alueelle ja edelleen kohti pohjoista, kun kesäpäivät pitenevät ja ilmat lämpenevät.

Tinkimätön laatu ja sitoutunut henkilökunta – maukkaasti paras peruna!

Maukas suomalainen peruna ja pyrkimys parhaaseen tulokseen ovat tärkeimmät arvomme. Huomioimme kaikissa toimissamme kuluttajan ja kotimaisen viljelijän edun huolehtimalla tuotteiden laadusta ja ympäristöstä. Osaava henkilökuntamme käsittelee noin 20 miljoonaa kiloa perunaa vuodessa. Kaikki työprosessimme on määritelty laatujärjestelmässämme, ja koko henkilökuntamme on sitoutunut jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Viljelijä, tule perunantuottajaksi meille

Tarjoamme viljelijöillemme mahdollisuuden varastoida tuotteet huippumodernissa perunavarastossa, jonka lämpötilaa, valaistusta ja tuuletusta valvotaan tarkasti. Halutessasi saat meiltä myös ammattilaisen keskustelemaan kanssasi viljelysuunnitelmista.

Perunanviljelijä, mikäli kiinnostuit ja haluat keskustella asiasta enemmän kanssamme, ota yhteyttä soittamalla Mika Uusikartanolle, puh. 040 310 0611, tai Mikael Nordbäckille, puh. 040 310 0635 (talviperunaan liittyvät asiat / Pohjanmaan alue). Voit myös ottaa meihin yhteyttä täältä.

Mika Uusikartano, Tuorekartano Oy, hankinta