Siirry sisältöön

Muumi-perunat saatavilla Lidlissä

Iloa ja valoa keittiöön – Muumien matkassa

Tuorekartano Oy ja Moomin Characters Oy Ltd ovat vuonna 2021 solmineet lisenssisopimuksen Muumi-hahmojen käytöstä perunoiden markkinoinnissa.  Sopimus on ensimmäinen maailmassa perunatuotteita pakkaavan yrityksen kanssa ja se käsittää yhteensä kymmenen lisenssiä.

Tuorekartano Oy haluaa sopimuksen myötä nostaa suomalaisen perunan arvoa ja kiinnostavuutta kuluttajakunnassa sekä tukea ja innoittaa suomalaisia perunanviljelijöitä työssään nyt ja tulevaisuudessa.  Suomalainen ruokaperuna on puhdasta, terveellistä ja ekologista ruokaa.

Muumi-perunoita myydään kaikissa Lidleissä ympäri Suomen. Yhteisenä tavoitteenamme on lisätä puhtaan ja terveellisen kotimaisen ruokaperunan kulutusta Suomessa.

Mitä enemmän syömme suomalaista perunaa sitä suuremman ympäristöteon yhdessä teemme!

Tuorekartano Oy on suomalainen yksityisesti omistettu yritys, joka käsittelee noin 20 miljoonaa kiloa suomalaista ruokaperunaa vuodessa.  Tuorekartano Oy yhdistää viljelijän ja kuluttajan tavalla, joka edistää kotimaista viljelyä ja tuo tuoreutta, terveyttä, helppoutta ja makuelämyksiä suomalaiseen ruokapöytään.

Lisätietoja antavat

Toimitusjohtaja Kari Kastari
Puhelin 0400 634 275
/ kari.kastari@tuotekartano.fi

Tuorekartano Oy
Laatuväylä 20
23800 Laitila

R B LICENSING AB,
An exclusive agent for MOOMIN CHARACTERS OY LTD,
Rosenlundsgatan 31,
118 63 Stockholm, Sweden