Ainekset
- 1 kg kiinteää perunaa
- 2 punasipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 tl Provençale-yrttimausteseosta
- 1 tl suolaa
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- 200 g fetajuustoa
- 200 g terttu- tai kirsikkatomaatteja
Resepti
- Pese ja lohko perunat. Kuori ja hienonna sipulit.
- Sekoita kulhossa perunat, sipulit, 2 rkl öljyä ja mausteet.
- Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa 15 minuuttia.
- Lisää pellille fetapala ja tomaatit. Ripottele 1 rkl oliiviöljyä fetan ja tomaattien päälle ja rouhi pinnalle hiukan mustapippuria.
- Paista vielä uunin ylätasolla 10–15 minuuttia.