palaute@tuorekartano.fi 02 858 3305

PERUNANVILJELIJÄLLE

Toimintamme kasvaessa, etsimme jatkuvasti uusia luotettavia sopimusviljelijöitä. Talviperunan hankimme laajasti ympäri Suomen, erityisalueena Pohjanmaa. Varhaisperuna tulee ensiksi Turun saaristosta, josta siirrytään Laitilan alueelle ja edelleen kohti pohjoista, kun kesäpäivät pitenevät ja ilmat lämpenevät.

Tarjoamme viljelijöillemme mahdollisuuden varastoida tuotteensa huippumodernissa perunavarastossa, jonka lämpötilaa, valaistusta ja tuuletusta valvotaan tarkasti. Halutessanne saatte meiltä myös ammattilaisen keskustelemaan kanssanne viljelysuunnitelmista; ne voidaan myös tehdä yhdessä, kauppojen kysyntää mahdollisimman hyvin vastaavaksi.

Perunanviljelijä, mikäli kiinnostuit ja haluat keskustella asiasta enemmän kanssamme, ota yhteyttä soittamalla Mika Uusikartanolle, puh. 040 310 0611, tai Mikael Nordbäckille, puh. 040 310 0635 (talviperunaan liittyvät asiat/Pohjanmaan alue). Voit myös ottaa meihin yhteyttä täällä.

Mika Uusikartano, Tuorekartano Oy, hankinta

PYRIMME PARHAASEEN TULOKSEEN

Kun kumppanina on Tuorekartano, voi perunanviljelijä olla varma, että hommat tehdään kuten luvataan. Pyrkimys parhaaseen tulokseen on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Huomioimme kaikissa toimissamme kuluttajan ja kotimaisen viljelijän edun, huolehtimalla tuotteiden laadusta ja ympäristöstä. Osaava henkilökuntamme käsittelee noin 17 miljoonaa kiloa perunaa vuodessa. Kaikki työprosessimme on määritelty laatujärjestelmässämme ja koko henkilökuntamme on sitoutunut jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Elintarviketurvallisuus on huomioitu tuotannossa ja tuotantoprosesseissa. Tuotantotilojen ja perunavarastojen lämpötilaa, tuuletusta, valaistusta ja ilman puhtautta valvotaan jatkuvasti.