palaute@tuorekartano.fi 02 858 3305

Uusi ekopakkaus takaa pidemmän säilyvyyden

Tuorekartano tuo ensimmäisenä markkinoille uuden aaltopahvista valmistetun ekopakkauksen, jossa perunat säilyvät valolta suojattuina pitkään. Ekopakkaus on kestävä valinta kahdella tavalla: se vähentää sekä muovin käyttöä että ruokahävikkiä. Pahvilaatikon sisällä perunat ovat turvassa niin valolta kuin kolhuiltakin.

Aaltopahvi on ekopakkaukselle oiva valmistusmateriaali, sillä sen kierrätysverkosto on kattava ympäri maan, ja materiaali voidaan käyttää uudelleen jopa seitsemän kertaa.

Ekopakkauksen suunnittelussa on panostettu ympäristöystävällisyyden lisäksi myös käytettävyyteen. Laatikko on suunniteltu sopimaan jääkaapin hyllylle, ja siinä on viinilaatikoista tuttu luukku, josta on helppo ottaa tarvittava määrä perunaa käyttöön. Peruna säilyy laatikossa hyvin jopa huoneenlämmössä.

Pakkaus on suunniteltu yhteistyössä aaltopahvipakkauksien erikoisosaaja DS Smithin kanssa. Pakkaus on noteerattu jo kansainvälisestikin, sillä DS Smith voitti sillä pääpalkinnon pohjoismaisessa ScanStar-pakkauskilpailussa. Kisan tuomaristo kiitteli pakkauksen innovatiivisuutta, ympäristöystävällisyyttä ja helppoutta.

Ekopakkaukseen pakattuna Tuorekartanon perunoita löytyy syksyn 2019 aikanaLidlin myymälöistä.

PYRIMME PARHAASEEN TULOKSEEN

Kun kumppanina on Tuorekartano, voi perunanviljelijä olla varma, että hommat tehdään kuten luvataan. Pyrkimys parhaaseen tulokseen on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Huomioimme kaikissa toimissamme kuluttajan ja kotimaisen viljelijän edun, huolehtimalla tuotteiden laadusta ja ympäristöstä. Osaava henkilökuntamme käsittelee noin 17 miljoonaa kiloa perunaa vuodessa. Kaikki työprosessimme on määritelty laatujärjestelmässämme ja koko henkilökuntamme on sitoutunut jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Elintarviketurvallisuus on huomioitu tuotannossa ja tuotantoprosesseissa. Tuotantotilojen ja perunavarastojen lämpötilaa, tuuletusta, valaistusta ja ilman puhtautta valvotaan jatkuvasti.